Info

The Noor App : Aplikasi Waktu Solat Neelofa (2021)

The Noor App : Aplikasi Waktu Solat Neelofa. Nama ‘The Noor App’ muncul sejak masalah Muslim Pro menjual data pengguna Apps tersebut. Ia merupakan inisiatif dari Neelofa yang juga seorang pengacara dan usahawan muslim Malaysia bagi menggantikan Applikasi Muslim Pro. Berikut merupakan maklumat mengenai Aplikasi Waktu Solat Neelofa untuk makluman anda.

 

The-noor-app-neelofa

Baca juga: Cara Mohon Bantuan Prihatin Rakyat 2021.

 

The Noor App : Aplikasi Waktu Solat Neelofa.

Mulai tahun 2021, Applikasi waktu solat ini sudah boleh digunakan. Sehingga tarikh 29.1.2021 hanya pengguna Iphone sahaja yang boleh memuat turun atau download aplikasi neelofa ini. Mungkin pengguna android perlu menunggu sedikit lama dan akan dimaklumkan bila anda boleh download aplikasi ini.

Laman Web Download – https://www.thenoor.co/my/

Anda boleh mencuba sendiri applikasi ini dan boleh komen di bawah kalau ada sebarang masalah mengenainya atau maklumkan dekat support applikasi tersebut.

Neelofa memang ramai tahu mengenai penghijrahannya ke arah lebih islamik dan ini merupakan inisiatif bagus bagi masyarakat muslim dalam menjaga data peribadi dari pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Dengan usaha ini pasti akan banyak membantu orang islam di seluruh dunia untuk melaksanakan ibadah dengan lebih sempurna.

Selamat mencuba.

Terima Kasih Neelofa.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button