gegar vaganza

Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full

Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full. Malam ini akan berlangsungnya konsert minggu akhir vaganza 8 dan ia akan di siarkan secara langsung tau!  Pasti ramai sudah tak sabar nak tengok konsert malam ni kan.

Sebelum itu, bagi yang tak tahu, Musim ini gegar vaganza disertai 13 orang peserta yang terdiri daripada Bandi Amuk, Adibah Noor, Ani Mayuni, Aweera, Azan Scan dan Aliff Aziz. Shidee, Fazley Yaakob, Nikki Palikat (Malaysian Idol), Suki Low (OIAM), Upiak Isil (Indonesia), Saiful Apek + Yassin (Senario), Kumpulan NICO.

 

Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full

Peserta manakah yang akan dinobatkan sebagai juara gegar vaganza 8 malam ini? Bagi yang nak tonton Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full, boleh tonton Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full di bawah yer.

Konsert Final Gegar Vaganza 2021 Full

 

Sekejap saja dah masuk musim ke lapan dah kan. Walaupun musim baru, tetapi format mereka masih sama yang mana setiap peserta akan di adili oleh 3 orang juri profesional.

3 Juri ini merupakan juri tetap iaitu Dato Ramli MS, Hetty Koes Endang dan juga Datuk Shafinaz. Setiap tahun, gelagat para juri juga memainkan peranan tersendiri bagi memeriahkan suasana konsert setiap minggu.

Berikut kami kongsikan link Konsert Final Gegar Vaganza 2021 untuk anda. Jangan lupa untuk saksikan secara penuh di bawah ini.

kalau tak boleh tengok, cari di LINK 2 – LINK  FULL

Senarai lagu minggu Final- TENGOK DI SINI

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2021 << untuk tengok drama terkini!

 

Selain itu, kita juga ada pengacara terkenal iaitu Nabil Ahmad dan Jihan Muse sebagai penearju utama untuk tahun yang ke lapan. Mampukah mereka membuat kelainan dalam pengacaraan mereka setiap minggu?

Setiap peserta akan diberikan lagu untuk dinyanyikan setiap minggu dan seperti musim-musim sebelum ini, kebanyakkan lagu yang dinyanyikan oleh peserta adalah dari pilihan mereka sendiri.

Tak sabar sebenarnya nak tengok aksi para peserta musim ini yang terdiri daripada lagenda-lagenda musik tanah air yang hebat-hebat belaka tau.

 

Related Articles

Back to top button