gegar vaganza

Konsert Gegar Vaganza 2022 Minggu 6 Full

Konsert Gegar Vaganza 2022 Minggu 6 Full. Malam ini akan berlangsungnya konsert minggu 6 gegar vaganza 9 dan ia akan di siarkan secara langsung tau!  Pasti ramai sudah tak sabar nak tengok konsert malam ni kan.

Sebelum itu, bagi yang tak tahu, Musim ini gegar vaganza disertai 13 orang peserta yang terdiri daripada Jaclyn Victor, Tom, Shila Amzah, Dina Nadzir, Pat Candy dan Haida Hasnan. Tomok (New Boyz), Bob Yusof, Asheed (Def Gab C), Fuad Rahman (Singapura), Hazrul Nizam, Roy Kapilla dan kumpulan VE (Zaf, Cham, Adeeb, Hakim).

Peserta manakah yang akan tersingkir pada minggu keenam ini? Bagi yang nak tonton Konsert Gegar Vaganza minggu 6, boleh tonton di bawah yer.

Konsert Gegar Vaganza 2022 Minggu 6 Full.

Berikut kami kongsikan link konsert gegar vaganza 2022 minggu 6 untuk anda. Jangan lupa untuk saksikan secara penuh di bawah ini.

LANGKAH 1- Subscribe channel ni –

Link 2 – GV MINGGU 3 FULL

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2022 << untuk tengok drama terkini!

Sekejap saja dah masuk musim ke sembilan dah kan. Walaupun musim baru, format juga sudah baru! Tiada lagi artis lama kembali menyengat, kini artis tengah menyengat pun boleh join GV.

3 Juri ini merupakan juri tetap iaitu Dato Ramli MS, Hetty Koes Endang dan juga Datuk Shafinaz. Setiap tahun, gelagat para juri juga memainkan peranan tersendiri bagi memeriahkan suasana konsert setiap minggu.

Selain itu, kita juga ada pengacara terkenal iaitu Nabil Ahmad dan Elly Mazlien sebagai hos mingguan! Jihan tak da musim ni.

Tak sabar sebenarnya nak tengok aksi para peserta musim ini yang terdiri daripada lagenda-lagenda musik tanah air yang hebat-hebat belaka tau.

 

Related Articles

Back to top button