Biodata Artis

Biodata Harissa Adlynn Pelakon Drama Bawah Blok TV3

Biodata Harissa Adlynn Pelakon watak alana Drama Bawah Blok. Ramai yang tanya siapakah watak alana kan. jadi kami kongsikan dengan anda siapakah beliau. Drama ini ditayangkan di saluran TV3 pada setiap hari rabu hingga sabtu jam 9 malam tau.

Nama yang diberi harissa yang kini berusia 20 tahun membintangi drama tersebut bersama dengan pelakon-pelakon lain seperti faiz izzat, amelia cristie dan lain-lain. korang boleh baca sinopsis bawah blok untuk info lanjut.

biodata harissa adlynn

Biodata Harissa Adlynn Halim

 

Pelakon yang sedang meningkat naik ini juga merupakan seorang penyanyi. Lagu yang dinyanyikannya juga sering menjadi bualan dan nyanyian peminat musik tanah air. jom kita berkenalan dengan harissa tau dibawah ini.

Nama sebenar: Harissa Adlynn Halim
Nama komersial: Harissa Adlynn
Umur: 19 tahun (2022)
Kerjaya: Penyanyi, Pelakon, Komposer
Instagram (IG): @harissaadlynnhalim

Adlynn pernah masuk sebagai peserta musim pertama All Together Now Malaysia (ATNMY) pada minggu kelapan. kalau korang tak ingat boleh cari semula dekat google tau. sedap suara dia menyanyi tuu..

Antara drama lakonana harissa adalah The Besties, Budak Bawah Blok, Ash dan Aish, Jangan Malu Menangis, Bukan Lelaki Terhebat dan Julia’s Secret Recipe, termasuk filem The Lord Musang King.

Harissa juga telah membuat beberapa buah lagu single antaranya adalah Aku Sayang Kamu (single pertama) dan You Jer La (bersama Zaq).

Dia juga telah mula menyanyi sejak usia sembilan tahun dan dia juga Suka menulis lagu zaman sekolah lagi. Korang mungkin tak tahu yang Harissa adlynn ini boleh bermain gitar dan juga keyboard tau.

Harissa pernah belajar di sebuah sekolah antarabangsa dan dia juga pernah menjadi pelajar cemerlang di sekolah iaitu kelompok lima pelajar terbaik di sekolah menengah.

Sering muncul sebagai wakil Malaysia di luar negara untuk persembahan tarian tradisional dan moden. aku tahu ramai yang tertanya-tanya siapa harissa ni kan sebab dalam drama bawah blok tu nampak dia sangat baik dalam melakonkan watak alana.

Jadi diharap perkongsian aku dalam entri kali ini membantu korang mencari info berkaitan pelakon ini. Terima kasih.

Related Articles

Back to top button